Copyright © 2015 Inimi Deschise. Toate drepturile rezervate
Live
Free counters!
YouTube
Twitter
Facebook
Instagram
Google+
Gods not dead (2014)
Crucea si pumnalul - vezi filmul click aici
Amazin Love - Povestea lui Osea - vezi filmul click aici
Fireproof (2008) - vezi filmul click aici
God's not dead (2014) - vezi filmul click aici
Josh Wheaton, un proaspat boboc de facultate se īnscrie īn clasa de filozofie unde preda infamul si dictatorialul profesor Radisson. Tiranicul profesor le cere studentilor lui ca pentru a trece examenele sa semneze o declaratie īn care sa spuna ca "Dumnezeu e mort". Josh refuzānd va trece prin orice doar ca sa apere credinta lui īn Dumnezeu. Dar, pentru a īndeplini cerintele academice trebuie sa treaca aceasta clasa. Asa ca profesorul īl provoaca la o dezbatere pentru a-si apara convingerile. Daca nu va cāstiga īsi va periclita credinta, relatiile cu ceilalti, pāna si viitorul educational. Cine va cāstiga?
Biserica Inimi Deschise Salzburg Freilassing
Important!
Aceasta pagina reprezinta un stream video gasit in mod gratuit pe internet (cautare web pe google, yahoo, forumuri si alte motoare de indexare).
www.inimideschise.com nu detine control si nici nu emite prin Internet  stream-urile actuale., ele sunt preluate de pe alte pagini cum ar fi YouTube, Vimeo sau VK
printr-un Sharing cod (embedded) atasat intr-un script. Drepturile legale asupra marcilor si continutului apartin detinatorilor de drept online si nu paginii "Inimi Deschise"