Copyright © 2015 Inimi Deschise. Toate drepturile rezervate
Live
Free counters!
YouTube
Twitter
Facebook
Instagram
Google+
Ben Hur - O poveste despre Hristos
Isus din Nazaret - de Franco Zefirelli, - Vezi filmul click aici
Viata lui Isus - Evanghelia dupa Luca - Vezi filmul click aici
Regele Regilor (King of Kings) 1961 - Vezi filmul click aici
Ben Hur - O poveste despre Hristos - Vezi filmul click aici
The Robe (Camasa lui Hristos) 1953 - Vezi filmul click aici
Moise - Cele 10 porunci (1956) - Vezi filmul click aici
Avram Tatal credintei - Vezi filmul click aici
Povestea lui Jacob - Vezi filmul click aici
Povestea lui Iosif - Vezi filmul click aici
Samson si Dalila - Vezi filmul click aici
Quo Vadis (1951) - Vezi filmul click aici
“Ben Hur” este povestea unui tanar ce doreste sa-si razbune nedreptatea care i s-a comis. In copilaria sa Ben Hur a avut un prieten pe nume Messala, care insa a fost chemat la Roma de tatal sau. Dupa multi ani Messala se intoarce in Ierusalim dar de data aceasta este o persoana importanta in armata romana. El trebuie s ail apere pe Pilat de o eventual rascoala. In tot acest timp Ben Hur isi cunoaste pentru prima data viitoarea mireasa. In ziua sosirii lui Pilat Ben se afla pe balconul casei sale alaturi de familie pentru a vedea sosirea noului guvernator.

O bucata de caramida se desprinde si cade pe umarul lui Pilat ranindu-l. acesta de suparare il face pe Ben un sclav si il trimite pe o galera. In timpul unui atac al unor pirate Ben il salveaza pe capitan si acesta ii ofera numele si averea sa. Dupa moartea acestuia Ben se intoarce acasa pentru a se razbuna pe Messala pentru ca l-a abandonat si nu i-a luat partea. Isi va reface Ben Hur viata? Isi va recapata onoarea pierduta?
Biserica Inimi Deschise Salzburg Freilassing
Important!
Aceasta pagina reprezinta un stream video gasit in mod gratuit pe internet (cautare web pe google, yahoo, forumuri si alte motoare de indexare).
www.inimideschise.com nu detine control si nici nu emite prin Internet  stream-urile actuale., ele sunt preluate de pe alte pagini cum ar fi YouTube, Vimeo sau VK
printr-un Sharing cod (embedded) atasat intr-un script. Drepturile legale asupra marcilor si continutului apartin detinatorilor de drept online si nu paginii "Inimi Deschise"